Wie staat er voor de deur?

Bent u ook pas gerust als u eerst hoort en ziet wie er aan de deur belt? Dan moet u beslist het kwalitatief aanbod aan video- en parlofonie van Elektriciteitswerken Taghon leren kennen. Meteen een zorg minder voor u!

Video- en parlofonie verhoogt niet alleen uw veiligheid. Het is ook een extra comfort. Wij kunnen u het ruime pakket van mogelijkheden met plezier komen uitleggen. Dit gaat van standaarddeurpost, binnenpost, tot geavanceerde toepassingen waarbij de videofoon bediend kan worden door verschillende binnenposten en huistelefoons. Het beeld kan bijvoorbeeld doorgestuurd worden naar de tv, opgenomen worden of doorgemaild naar uw mailadres op het werk. Het is ook mogelijk om vanop gelijk welke binnenpost de deur of het hek te openen. Analoog, digitaal, geïntegreerd in het domoticasysteem? Wij hebben voor ieders budget een efficiënte oplossing.

Wist u trouwens dat ons aanbod heel divers is? Zo bieden we u ook de plaatsing van uw domotica, verlichting, automatisatie, ventilatie en datanetwerken aan. Bekijk zeker de foto’s van onze recente realisaties. Nog vragen? Contacteer ons nu. Zo weet u meteen wie er voor uw deur staat.