U vraagt, uw domotica-systeem draait!

U wil genieten van een ontspannen avond? Met een druk op de knop gaat de verwarming in de leefruimte wat hoger, de rolluiken sluiten, de lichten worden gedimd en een zacht muziekje klinkt op de achtergrond. U vraagt, uw domotica-systeem draait!

En er is nog veel meer … Vergeten uw kinderen ook vaak het licht uit te doen wanneer ze een kamer verlaten, en moet u daarom regelmatig controleren of er geen lichten nodeloos branden? Dankzij domotica kan de verlichting gekoppeld worden aan een aanwezigheidssensor. U kunt dan zelf programmeren na welke tijd de lichten automatisch uitgaan nadat de sensor aangeeft dat er niemand meer in de kamer is. Er belt iemand aan de deur, de oproep wordt doorgeschakeld naar de telefoon op het werk of de gsm, waar u de persoon te woord kan staan. Domotica doet het allemaal. En intussen hebt u ook een perfect zicht op uw energieverbruik en bespaart u kosten.

Vlotte bediening zelfs vanop afstand

Bij het installeren van domotica plaatsen we in uw woning een centrale controle-unit waaraan de verschillende aanwezige elektrisch gestuurde systemen gekoppeld worden. De bediening verloopt via schakelaars, touchscreens of op afstand via tablet of smartphone.

Wilt u weten welk domotica-systeem het best bij u past? Elektriciteitswerken Taghon staat u met raad en daad bij. We zijn erkend installateur voor Niko Home Control, één van de bekendste en meest gebruikte systemen in ons land. Maar er zijn er nog vele andere die u hieronder terug vindt.

Neem vandaag nog contact op. We komen bij u thuis uw verwachtingen bespreken en kiezen samen met u de gepaste installatie, op maat van uw wensen en perfect binnen uw budget. Wilt u vooraf enkele ideeën opdoen? Bekijk dan beslist onze realisaties!

Elektriciteitswerken Taghon staat ook klaar voor al uw projecten inzake verlichting, video- en parlofonie, automatisatie, ventilatie en datanetwerken.

Verdeler van: