Doe uw voordeel met ventilatie

Elektriciteitswerken Taghon is ook gekend voor het aanleveren van kwaliteitsvolle ventilatie in uw woning, winkel of kantoor. Steven heeft een erkenning als Renson-ventilatie-installateur, één van de bekendste merken in België.

Ventilatie heeft alleen maar voordelen. Zo zorgt het voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes. Door middel van voldoende verse buitenlucht wordt de verontreinigde binnenlucht uit het gebouw verdreven volgens het principe van toevoer, doorvoer en afvoer van lucht. Die vraaggestuurde ventilatie zorgtvoor extra energiebesparing, belangrijk voor de EPB-waarde van een woning.

Renson heeft diverse ventilatie-systemen, zoals het systeem C+ dat al meerdere jaren zeer succesvol is en u een E-peilingverlaging tot 24 punten garandeert voor een woning en tot 27 punten voor een appartement. Recent is er ook het Systeem E+ , een energiebesparend concept, dat voor de hedendaagse nieuwbouw woning met lage temperatuurverwarming voldoet aan de vereiste van ‘Gebruik van Hernieuwbare Energie’. Dit systeem garandeert u een E-peilingverlaging tot 37 E-punten.

Meer weten over de voordelen van vraaggestuurde ventilatie? Steven komt graag bij u thuis om u een uitvoerige uitleg te geven. Neem nu contact op voor een gratis offerte op maat. Bekijk zeker ook de foto’s van onze realisaties.

Website : www.renson.be

U kan ook met Elektriciteitswerken Taghon in zee gaan voor al uw noden inzake verlichting, video- en parlofonie, domotica, automatisatie en datanetwerken.