Contacteer ons nu. Ook in nood!

U kan op ons rekenen voor een breed gamma aan elektriciteitswerken van kleine aanpassingen of herstellingen aan uw woning tot volledige verkavelingsprojecten. We zijn actief in de provincie Oost- en West-Vlaanderen en leggen ons ook toe op verlichting, video- & parlofonie, domotica, automatisatie, ventilatie en datanetwerken. We plaatsen ook elektrische verwarming en centrale stofafzuigingssystemen, zowel in nieuwbouw als renovatie. We tellen onder onze klanten zowel particulieren als winkels en kleine bedrijfsruimtes.

Elektriciteitswerken Taghon is een uiterst betrouwbare partner die u vanaf het begin tot het einde van de werken volledig begeleidt en u alle zorgen uit handen neemt. We zorgen voor een aanpak waarbij de belangen van de klant steeds centraal staan. We denken dan ook voortdurend met u mee en zoeken naar efficiënte en innovatieve oplossingen. Altijd binnen het afgesproken budget en tijdschema.

Om een eerste indruk van onze werken te krijgen, kan u een kijkje nemen bij realisaties. Neem zeker contact op voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Wij bespreken samen uw wensen en verwachtingen en leggen u een gratis prijsofferte voor.

Wist u dat we ook onze eigen depannage-service hebben? Bij noodgevallen kan u ons 24 uur op 24 bereiken, en dit 7 dagen op 7.