Bespaar energie en geld met LED-verlichting

Elektriciteitswerken Taghon verkoopt en plaatst alle mogelijke standaard- en exclusieve verlichting, klasiek of modern en dit voor elk budget. U kan kiezen uit rechtstreekse verlichting of sfeerverlichting met indirect licht. We zijn verdeler van gerenommeerde merken zoals Delta Light, Modular, Wever & Ducré, Kreon, PSM, BEGA, Podium, LTB, e.a.

Op uw vraag maken we graag een lichtstudie op. Hiervoor werken we samen met deskundige adviseurs van Lightlab. Op basis van uw wensen, kijken we wat technisch haalbaar is en gaan dan aan de slag om uw woning optimaal te verlichten. Met uw ideeën en onze ervaring, wordt het beslist een topresultaat. U kan bij ons ook terecht voor “re-lighting” van uw woning, winkel of bedrijfsruimte. We vervangen oude TL-lampen of gloeilampen door de nieuwste generatie duurzame en energiezuinige LED-verlichting. Die gaan langer mee en verbruiken een pak minder. Zo bespaart u zowel op uw elektriciteitsfactuur als in uw onderhoudskosten, en u draagt uw steentje bij aan het milieu.

Naast algemene elektriciteitswerken en verlichting, zijn we ook gespecialiseerd in video- en parlofonie, domotica, automatisatie, ventilatie en datanetwerken. Bekijk zeker onze realisaties en contacteer ons met al uw vragen en wensen. Wij komen graag bij u langs om ons licht op te steken!